Til glæde og inspiration ….

WORKSHOP

Workshop og inspirationsdag

Har du brug for inspiration, eller har du bare lyst til at prøve maleriet af, kan jeg tilbyde en inspirationsdag som workshop i mit atelier i Træden.

Vi maler på lærred efter forskellige oplæg. Som udgangspunkt vil jeg være til stede i din maleproces, kommentere og udfordre dig, men nærmere detaljer i samarbejdet aftaler vi, når vi mødes.  

Alle kan deltage – børn og voksne – der behøves ingen særlige forudsætninger.  Der kan være op til tre kursister ad gangen. Dagen varer ca. seks timer, dato og tidspunkt aftales individuelt. Prisen er kr. 2.400, uanset antallet af deltagere. Hertil kommer en udgift på kr. 300 pr. deltager til materialer, som jeg stiller til rådighed -lærred i en god kvalitet samt maling. Da det er vigtigt, at vi har tilstrækkelig bredde i de farver, vi skal arbejde med, er det optimale, at jeg stiller maling til rådighed, således at du eventuelt også i løbet af dagen kan afprøve ”nye” farver. Pensler skal du selv medbringe. Det er vigtigt at du har pensler i flere bredder, herunder gerne en meget smal på ca. 0.5 cm og en rigtig bred på ca. 8 – 10 cm. Jeg har vand, frugt samt kaffe og te på kanden. Medbring selv en madpakke til frokosten.

Har du spørgsmål eller lyst til at være med, hører jeg gerne fra dig.

Inspirationen er ofte ubevidst for mig – den finder sine egne veje